Sampul Duit Raya 2018 Eksklusif - Mommy Fatih

Tuesday, 3 April 2018

Sampul Duit Raya 2018 Eksklusif


Da masuk bulan Rejab ni, dah makin rasa bahang-bahang Ramadhan kan?
Ramai dah mula puasa sunat. Yang mana belum habis ganti puasa tahun lepas pun da mula gelabah.

Tak payah tunggu raya, Ramadhan je dah mula event sana sini.
Majlis buka puasa dengan jabatan la, rumah anak yatim la, sesama keluarga la.
Macam-macam lagi kan.

Waktu ni la ramai gelabah cari sampul duit raya.
Untuk prepare duit raya tu satu hal. Tapi nak guna masa bulan Ramadhan ni haaa satu hal.
Sepanjang bulan Ramadhan pun kita sangat digalakkan bersedekah.
Sikit ke banyak, janji sedekah.
Pahala berganda, siapa tak nak kan? Rugiii wooo..

Kann bagus kalau da siapkan dari awal lagi.
Niat nak sedekah dari sekarang. Sama juga dengan ibadah korban. Niat dari awal supaya Allah mudahkan.


Fadhilah bukan nak cerita pasal sedekah, tapi nak share pasal sampul duit raya eksklusif niii.
Dia punye design tu menggoda sungguh. Rasa gatallll je tangan ni nak pegang tiap satu.
Bukan sembarangan design, nampak mewah betul.

Pulak tu, dia gune jenis art paper yang tebalnya 128gsm tu.
Kertas A4 yang biasa buat print tu 70/80 gsm je. Haaaa bole bayang tak tebal mana?
Kualiti art paper memang terbaik la kan. Dah nama pun art paper.

Haa..muat je letak duit RM50 tu.
Tak yah nak lipat-lipat.
Da la berusaha keras nak duit kertas baru, mesti sayang nak lipat-lipat masuk sampul kan.

Sampul duit raya tahun lepas banyak juga dapat.
Sebab Fatih baby lagi, ramai juga orang beri.
Kita yang dah besar ni siapa nak bagi lagi kan, selain suami? uhuk

So duk guna yang tu je kalau nak hulur untuk kenduri dll.
Dalam banyak-banyak tu, boleh bezakan kualiti kertas setiap tu.
Paling suka sampul dari Habib Jewels. Sebab tebal dan rasa mewah.
Lagi-lagi bila nak hulur kat orang yang special macam mak ayah kan, mesti nak sampul pun special.




Khas untuk tahun 2018 ni, hanya design yang eksklusif je terpilih untuk dijual.
Ada 7 design menarik untuk korang pilih.
Semua ni ready made tau. Tak ada custom design nak tambah logo ke apa ke.




Untuk korang yang sentiasa berjiwa muda, nahhh ni dia.
Bagi kat anak-anak confirm dyorang pun suka.
Comel kannn? Tak tahan tengok.

Perasan tak, design ni semua korang boleh guna bila-bila je.
Majlis rasmi ke tak rasmi ke, semua boleh.

Design ni limited edition tau.
Sebab tak ada jual di kedai-kedai.
Ini pun untuk raya tahun 2018 ni je.
Tahun lepas design lain, tak sama langsung.


Korang boleh pilih nak dapatkan starter pack (7 pack = 70 pcs) untuk dapatkan semua design.
Atau korang boleh pilih design tertentu yang korang nak.

Tempahan dibuka sekarang sehingga stok habis.
Jangan tunggu lama-lama, habis je quota tuk raya kali ni, kita tutup terus.

Harga? Untuk design eksklusif dan berkualiti tinggi ni, harga berbaloi-baloi kita bagi.

1 pack     -  RM 5
10 packs  - RM 50 (free 1 pack)
20 packs  - RM 100 (free 2 packs + free postage)

[1 pack = 10 pcs]
postage: RM6 (SM), RM8 (SS), 20 packs ke atas free postage! (satu alamat)
postage ke Singapura dan Brunei bergantung pada berat parcel. 

Ajak adik beradik, kawan-kawan satu ofis, jiran tetangga semua sekali tau.
Pakat ramai-ramai, bole dapat free postage dan free extra sampul lagi.

Postage paling awal 20hb April ni ye.
Tengah bulan Ramadhan paling last pos.
Itu pun kalau ada lagi stok berbaki ok.

Dah pilih design?
Cepat-cepat Whatsapp Fadhilah ok
www.wasap.my/601140576899

6 comments:

  1. WAHHHH CANTIKKNYAA...
    hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete
  2. wahhh cantik cantik dan comel semuanya! suka yang design daun hijau pokok tu. lawa :D

    done follow :)

    ReplyDelete
  3. kenapa mek baru tahu?? ya allahhhh

    ReplyDelete
  4. cantiknye sampul duit raya...

    ReplyDelete