Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends - Mommy Fatih

Tuesday, 27 March 2018

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends


Sekali dah join GA, rasa pantang je nampak mesti nak join.
Tapi join yang simple simple je.

Blog pon da lama tak ter update.
Maka sambil support GA kawan-kawan blogger, sambil kita 'hidupkan' sikit blog yang sendu ni.

Siyes macam-macam dah terfikir nak tulis, tapi nak duduk depan laptop tu..aduhaiiiii
ibarat bercinta bulan dengan matahari.
Takkan berjumpa gitu. Hahaha

Harapnya nak masuk bulan april ni boleh la terajin tiba-tiba.
Lagipun ada berhutang satu entry gak dengan korang.(siapa yang baca post lepas mesti tahu)
Tak sedap rasa selagi tak kotakan apa yang dikata.

Kesimpulannya, jom la ramai-ramai join GA cik Lea Azleeya kita ni.
Hadiah pun banyakkk tu.


4 comments:

  1. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  2. Singgah follow sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  3. aktif lagi ke x mommy fatih ni...hehe
    klo aktif yaya nk follow..
    xmo follow org xaktif..huhu =p

    ReplyDelete